23948sdkhjf

Automationshus køber sin 15. virksomhed

Med opkøbet af danske Zatea udvider Init sine tilbud til life science-industrien og styrker samtidig sin position på det danske marked med lokation i Skovlunde.

Init blev etableret i januar 2022 med fusionen af Picca og PD-Automation, og tæller herudover svensk-norske Acobia, svenske Martensson Consulting og Industriprojektbyrån Engineering AB, norske Nebb Engineering, og de danske virksomheder Logimatic, AN Group, Inuatek, 3Tech Automation, Projectbinder, MBB Consult, Daniit, FH Software, Automationlab og nu Zatea.

Zatea, der har syv medarbejdere, har siden 2011 leveret automations- og industrielle IT-ydelser inden for opgraderinger og produktivitetsforbedringer af fyldelinier, herunder serialisering og farmaceutiske procesoptimeringer. Zatea vil i Init have et tæt samarbejde med Projectbinder inden for life science-industrien.

- Vi ser frem til at arbejde med hinanden og drage nytte af viden, erfaringer, medarbejdere og projekter, hvilket vil bringe mange fordele til den videre udvikling og vækst af Zatea. Vores fokus på life science-industrien passer godt til resten af gruppen, og sammen bliver vi en endnu stærkere partner og arbejdsplads, til gavn for alle vores medarbejder og kunder, siger Jakob Rostgaard Steen, administrerende direktør for Zatea, i en pressemeddelelse.

Zatea fastholder sine nuværende aktiviteter, herunder arbejds- og projekttilgange, ligesom den tidligere ledelse af selskabet fortsætter med en ejerandel i Init.

Martin Petersen, administrerende direktør i Projectbinder, siger:

- Zatea er særligt stærke inden for procesoptimering og produktionsforbedringer i life science-industrien. Igennem projekter med fokus på designændringer, programmering, implementering af proces -og systemforbedringer har de opnået en gennemgående forståelse for, hvor forskellig typer af teknologi kan bruges til optimering. Vi ser frem til et tæt samarbejde, og at vi sammen kan tilbyde vores kunder den bedste rådgivning og løsninger på markedet.

Init har med Zateas indtræden i gruppen nu cirka 640 medarbejdere fordelt på lokationer i Danmark, Sverige, Norge, Irland, Nord Makedonien, Serbien og Spanien.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094