23948sdkhjf

Mekoprint-direktør forklarer nyt opkøb

Tirsdag kunne Mekoprint offentliggøre, at de havde købt den århusianske virksomhed Metalwo.

Det er et opkøb, der ifølge CEO Anders Kold giver god mening.

- Det giver os både en mulighed for at udvide vores forretning yderligere inden for high-end betjeningsløsninger, og det giver os ny teknologi, som gør, at vi kan servicere vores eksisterende kunder bedre, siger Anders Kold.

I fjor opkøbte Mekoprint Seritronic i Støvring, og dette opkøb er i samme boldgade. Derfor kommer der til at ske en løbende overflytning af forretningen til Støvring, inden nøglen endeligt drejes om i det vestlige Århus, hvor Metalwo har holdt til.

- Det er en gradvis flytning over en periode på to-tre måneder, hvor der er en del vidensoverdragelse, siger Anders Kold og uddyber, at der på sigt også kan opstå mulighed for at nogle af de 25 Metalwo-ansatte kan blive en del af Mekoprint, men at der også er en geografisk begrænsning her.

Vil sikre kunder efter opkøb

Hvorvidt de to seneste opkøb også er et tegn på yderligere konsolidering, er Anders Kold en smule tilbageholdende med at give et konkret svar på.

- Det er svært at sige endegyldigt. Vi er i løbende dialog med andre i branchen, så på den ene side er det ikke utænkeligt, men på den anden side er det heller ikke noget, vi har travlt med, siger Anders Kold.

- Vi skal først og fremmest sikre, at vi kommer godt i mål med de opkøb, vi har lavet. Det er vigtigst at servicere både eksisterende og nye kunder godt, understreger direktøren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.115