23948sdkhjf

Gjorde dystre forudsigelser til skamme: Maskinfabrik overgik egne forventninger

Vækst i både bruttofortjeneste og resultat skaber stor tilfredshed hos Rival i et år, hvor de samfundsøkonomiske prognoser forudsagde tilbagegang

Den østjyske maskinfabrik Rival lukker bøgerne for 2023 med et stærkt resultat. Selskabet rammer en bruttofortjeneste på 17,3 mio. kr. og et resultat før skat på 6,9 mio. kr. Det er en markant vækst på begge områder.

- Vi fortsætter også med at øge omsætningen og er millimetertæt på at nå omsætningsmålet for i 2023,” fortæller administrerende direktør Henrik Holvad i en pressemeddelelse.

- Vi ved, det er helt afgørende, at bruttofortjeneste og resultat følger med, for at vi har en sund forretning, som er klar til fremtiden. Derfor er vi meget tilfredse med årets resultat. Specielt set i lyset af de mange mere dystre forudsigelser.

Stærkt fundament for fremtiden

Rival har fået opbygget partnerskaber med betydningsfulde internationale kunder. Det er også her, virksomheden ser potentialet for den fortsatte udvikling.

- Vi skal gøre os umage og holde det, vi lover, siger Henrik Holvad.

- Det véd vores medarbejdere, og de gør alt for at leve op til det. Vi er lykkedes med at opbygge en stærk kultur, som er grundlaget for, at vi kan producere kritiske og kostbare emner i høj kvalitet til aftalt tid. Derfor gør vi alt for at værne om vores særlige arbejdsplads og medarbejdere. Sammen med investering i det vildeste udstyr og den nyeste teknologi er dette grundstenene i vores fortsatte succes, uddyber han.

Fortsat vækst med respekt for kulturen

Hos Rival er kursen sat på vækst for fremtiden, og målet er en betydelig vækst i både omsætning og resultat inden for de kommende år.

- Det er med til at holde os alle skarpe og sikre udvikling, siger Henrik Holvad.

- Samtidig er vi også meget bevidste om, at det ikke er vækst for enhver pris. Vores unikke kultur er afgørende for, at vi lykkes. Derfor skal kultur og strategi gå hånd i hånd, så vi skaber de allerbedste rammer for den fortsatte udvikling, slutter han.

Rival A/S
Regnskabsår 2023 2022
Valuta Mio. kr. Mio. kr.
Bruttofortjeneste 17,3 13,5
Driftsresultat 8,3 5,1
Resultat før skat 7,0 4,0
Årets resultat 5,4 3,1
Balancestatus 72,8 62,9
Egenkapital 21,3 17,3
Antal ansatte 58 54
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141