23948sdkhjf

Mechanical technician fejrer 25 års jubilæum

Bente Graasbøll fejrer i dag jubilæum hos Alfa Laval Kolding.
Bente Graasbøll blev ansat i udviklingsafdelingen som teknisk assistent i ventilgruppen. I den første tid arbejdede hun med overflytningen af SRC ventilen fra Sverige til produktionen i Kolding. Hun stod for at få al produktionsdokumentation overført til Alfa Laval standard. Efter dette kom overflytingen af MH ventilen fra Koltek i Finland til Kolding.

I 2001 blev hun en del af Flow-gruppen, hvor hun sammen med to kolleger er med til at designe kundetilpassede ventilbatterier, og sørge for, at disse bliver produceret og leveret til kunden. Ud over at designe ventilbatterier er hun beskæftiget med at håndtere kundetilpassede specialprodukter.

"Bente Graasbøll er også arbejdsmiljørepræsentant og er med sit store engagement med til at gøre Alfa Laval Kolding til et sikkert sted at arbejde. Bente er en ærlig og loyal medarbejder, der med sit væsen og engagement er med til at få det bedste ud af al ting. Hun er proaktiv og går ikke af vejen for at starte noget op på egen hånd. I sin fritid opdrætter Bente heste samtidig med at hun er engageret i foreningslivet i lokalområdet omkring Skodborg", fortæller kollegerne hos Alfa Laval i Kolding.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078