23948sdkhjf

Vinter-handsker til industrielle formål

Honeywell har netop lanceret Deep Blue Winter-handskerne.
DeepBlue Winter-handskerne egner sig især til brug i industrier såsom olie og gas, forsyning, byggeri, jernbaner og transport, fordi de holder hænderne varme, tørre og behagelige og giver håndværkerne mulighed for at gribe fat om olieholdige og våde genstande i kolde miljøer, lyder det fra Honeywell.

"Traditionelle læderhandskers egenskaber og levetid er begrænset, så vores kunder har bedt os om at udvikle nye allround-arbejdshandsker med en række forbedrede funktioner og fordele. De efterspurgte især en handske, der ikke bare havde en lav vægt, var åndbare og fleksible, men også havde enestående varme- og gribeegenskaber i våde og kolde miljøer. Resultatet er DeepBlue Winter - en nitrilskumimprægneret handske med en tyk fleece-foring, der holder hænderne tørre og varme ned til minus 20° C", siger Peggy Mandozi, produktchef for handskeudviklingsafdelingen i Honeywell Safety Products (EMEAI).

Handskens slidstyrke (niveau 4) er i overensstemmelse med EN388-standarden.

"Nitrilskumimprægneringen forbedrer brugerens fingerfærdighed og giver enestående gribeegenskaber i våde og olieholdige miljøer. DeepBlue Winter-handskernes levetid er også længere end traditionelle læderhandsker, fordi de kan vaskes i vaskemaskine ved 40° C, uden at det går ud over ydeevnen", fortæller Honeywell.

DeepBlue Winter-handskerne er forsynet med en justerbar håndledssnøre, for at give en bedre pasform.

De nye handsker er også blevet afprøvet til industrielle formål hos et større olie- og gasselskab.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079