23948sdkhjf

Nyansættelser i Process Engineering

Virksomheden har ansat ny teknisk designer, projektingeniør og -leder og maskintekniker.
Teknisk designer Karsten Langgaard er ansat hos Process Engineering i Aarhus. Han har en fortid hos Arla Foods i Nr. Vium, ES stålindustri, BM Silofabrik samt arbejdet med Biogasanlæg, hvor han har arbejdet med PI diagrammer, CE mærkning samt forskellige CAD programmer.

Mejeriingeniør Sven Hansen starter hos Process Engineering i Aarhus som projektingeniør og –leder. Han har mange års erfaring i mejeriindustrien og har tidligere været ansat hos Johnson Controls, Arla, Chr. Hansen og lignende virksomheder.

Process Engineering i Aalborg har ansat Jonce Stoimenov, som er uddannet maskintekniker, og gennem sin karriere har opnået stor erfaring fra proces- og fremstillingsindustrien indenfor flere forskellige brancher.

Jonce Stoimenov har bl.a. arbejdet med 3D tegninger og konstruktioner, ramme- og gitter konstruktioner, konstruktion af procesanlæg og anlæg til materialetransport, generering og oprettelse af stykliste. Jonce Stoimenov har arbejde med flere forskellige tegneprogrammer og bl.a. lavet konverteringer af tegningsdokumentation mellem de forskellige systemer.

..
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094