23948sdkhjf

Nye maskiner øger high-end kapaciteten hos RIVAL

Gennem de seneste måneder har RIVAL udvidet kapaciteten med to YCM vertikale bearbejdningscentre.
RIVALs maskinpark er udvidet med flere high-end maskiner, som arbejder med stor præcision også på snævre tolerancer.

"Vores maskinpark er en afgørende parameter i den fortsatte udvikling af både kundernes og RIVALs konkurrenceevne. Vi skal konstant være på forkant for at kunne honorere kundens fremtidige krav", siger produktionschef Heino Pedersen.

De nye YCM bearbejdningscentre er perfekte til at bearbejde helt vildt vigtige emner, som eksempelvis anvendes i robotter til at undersøge borerør (Well Intervention), forklarer han.

"Her er det afgørende for kunden, at der ikke opstår fejl. Derfor lægger både kunden og vi rigtig stor vægt på, at bearbejdningen sker med stor præcision, da det kan have fatale konsekvenser, hvis udstyret bryder ned, mens det arbejder i borerøret," siger Heino Pedersen.

De nye YCM bearbejdningscentre kan bearbejde emner op til 1060x600x600mm.

Gibbs 3D CAM software

For yderligere at minimere risikoen for fejl, arbejder man hos RIVAL også med Gibbs 3D CAM software, som automatisk kan overføre tegningerne på et konkret emne direkte til den maskine, hvor bearbejdningen skal foretages.

"På den måde sikrer vi, at bearbejdningen bliver foretaget nøjagtigt, som kundens ingeniører har angivet. Det sker med mellemrum, at vi går i dialog med kunden om konkrete ændringer på tegningerne, hvis vi med vores erfaring kan se, at noget kan gøres bedre. Men som udgangspunkt kører vi nøjagtigt efter kundens tegninger", fortæller Heino Pedersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063