23948sdkhjf

Nye direktører hos Danfoss

Kim Christensen bliver ny direktør for Danfoss Global Services, og Kjeld Stærk bliver regionsdirektør for Danfoss Kina.
Kim Christensen, der siden 2010 har været direktør for divisionen Danfoss Heating Solutions, tiltræder 1. januar posten som direktør for Danfoss Global Services. Global Services varetager alle koncernens tværgående processer og løsninger.

"I en tid, hvor Danfoss-organisationen løbende udvikler sig, bliver det Kim Christensens opgave at sikre, at Global Services udvikler sig i takt med koncernen for fortsat at sikre optimering af processer og høj kvalitet", lyder det fra koncernen.

Kim Christensen er oprindeligt uddannet civilingeniør og bachelor i ledelse og marketing fra Aalborg Universitet. Han har været ansat hos Danfoss siden 1990 og har bestridt adskillige topposter i koncernen. Han er medlem af Advisory Board for Danfoss Center of Global Business under SDU samt medlem af bestyrelserne hos LOGSTOR og CLEAN.

Fra årsskiftet overtager Kjeld Stærk posten som regionsdirektør for Danfoss Kina. Her får han ansvaret for at sikre koncernen en endnu stærkere profil i det kinesiske marked, hvor Danfoss allerede i dag er solidt placeret, fortæller koncernen.

"Siden 2010 har Kjeld Stærk været direktør for Danfoss Global Services, der varetager alle koncernens tværgående processer og løsninger. I denne funktion har Kjeld Stærk skabt markant fremgang både i kvalitet, kundetilfredshed og medarbejdermotivation", lyder det fra Danfoss.

Sammen med sin kone bosætter Kjeld Stærk sig i Shanghai, hvorfra han vil have ansvaret for at sikre, at Danfoss’ kinesiske aktiviteter i endnu højere grad bidrager til den strategiske ambition om at skabe profitabel vækst. Kina er i dag koncernens tredje største marked. Danfoss har været etableret i Kina siden 1996 og har i dag cirka 4.000 kinesiske medarbejdere.

Kjeld Stærk er uddannet produktionsingeniør. Han har været ansat hos Danfoss de seneste 32 år og har beklædt en række topposter i ind- og udland. Han er desuden næstformand i fremstillingsindustriens interesseorganisation MADE, formand for styregruppen for Mads Clausen Instituttet under SDU og medlem af SDU’s repræsentantskab.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.689