23948sdkhjf

Direktøren fylder rundt

Grundlægger og indehaver af Process Engineering A/S Poul B. Jakobsen fejrer 50 års fødselsdag.
Poul B. Jakobsen er født og opvokset i Fredericia. Han er udlært maskinarbejder på Superfos, hvorefter han læste til maskiningeniør på Københavns Teknikum. Efter endt studie havde han flere job som konstruktionsingeniør, og endte hos APV Anhydro, hvor han arbejdede med mælkepulveranlæg, og i den forbindelse havde han en del arbejde i udlandet. Herefter vendte han tilbage til Fredericia, hvor han fik job hos Union Engineering.

I 1999 stiftede Poul B. Jakobsen Process Engineering A/S og i 2004 SP Technologies. Begge firmaer er siden starten vokset til at være landsdækkende med afdelinger i Aalborg, Aarhus, Brøndby, Kalundborg og med hovedsædet i Fredericia. Igennem Poul B. Jakobsens erhvervskarriere har der altid været én fællesnævner, som har hans interesse: Proces Indstrien, kombineret med at kundernes behov er i fokus.

Fritiden byder dels på bestyrelsesarbejde i Fredericia Kunstforening dels på cykling og løb. Poul B. Jakobsen har siden 1981 delt privatlivet med Benedicte. Sammen har de tre voksne børn og to børnebørn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125