23948sdkhjf

Kvalitet skal tænde LED-salg

Høj kvalitet og troværdighed er løftestangen for virksomheden Ecometric på et LED-marked, der slæber rundt på en dunkel fortid.
Der er tempo på væksten hos Ecometric i Kolding, som sælger LED-beslysning og LED-løsninger til mellemstore og store danske erhvervsvirksomheder. Faktisk forventer direktør Jonas Finnemann, at væksten i år kommer til at ligge et sted mellem 300-500 procent.

Den vækst kommer efter et langt sejt træk for at få fodfæste på et gyngende marked, der lider under en dunkel fortid med dårlige produkter og dårlige løsninger. Den fortid får også flere kunder til at tøve, før de skifter lyskilderne ud til LED-rør.

"Det dårlige omdømme er kommet, fordi for mange mennesker de senere år har startet et salgsfirma og købt en container med LED af svingende kvalitet fra eksempelvis Kina. Der er mange kunder, som har brændt nallerne, fordi det har været for billige og dårlige rør," vurderer Jonas Finnemann, der med Ecometric går i en anden retning.

Du kan læse hele artiklen i den seneste trykte udgave af Jern og Maskinindustrien som udkommer i dag fredag den 28. februar. Er du ikke allerede abonnent på den trykte avis, kan du købe et abonnement ved at klikke her:

http://www.jernindustri.dk/nyhedsbrev/Ab... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078