23948sdkhjf

WSG i tre varianter

SCHUNKs nye elektriske 2-finger-parallelgriber i WSG-serien fås nu i endnu en størrelse.
De mekatroniske gribere er udviklet til gribe- og håndteringsløsninger, hvor kravene til fleksibilitet er høje, og WSG integrerer flere egenskaber i samme enhed.

"En lang slaglængde for at kunne håndtere så mange dele som muligt og en indstillelig gribekraft af hensyn til en præcis kontrol. Derudover er griberen forsynet med en funktion til at registrere, om gribeemnet befinder sig i korrekt position – uden at anvende særlige følere. Via indbyggede følerelementer i gribefingrene har man fuld kontrol over gribe-kraften uden kabler eller andre elementer, som påvirker griberens arbejdsområde", lyder det fra SCHUNK.

WSG har desuden en meget speciel kinematik, som giver en høj gribehastighed (400 mm/s) med utrolig høj præcision, fortæller SCHUNK. Eftersom griberen allerede har en funktion til registrering af gribeemnet, er der ikke behov for positionsfølere. Signalbehandlingen sker integreret, hvilket giver korte cyklustider for gribesystemet.

WSG er desuden forsynet med et specielt energihåndteringssystem, som sikrer, at griberen altid arbejder så energieffektivt som muligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109