23948sdkhjf

Gas til tung transport

Som den første affaldstransportør i verden har M. Larsen Vognmandsfirma A/S i Brøndby fået leveret en Scania P 280 renovationslastbil med gasmotor, der overholder den nye skrappe Euro 6-miljønorm.
"Vi glæder os over introduktionen af gas som brændstof til tung transport. Med leveringen af den nye Scania Euro 6-gasrenovationslastbil sætter vi endnu en tyk streg under Scanias førende rolle i udvikling af bæredygtige løsninger til landevejstransport. Dieselolie har i de seneste 75 år været det foretrukne brændstof til tunge lastbiler, men nu er naturgas og på sigt også biogas på vej som et miljøvenligt alternativ også i Danmark. Deri ligger et kæmpe potentiale til at reducere miljøbelastningen ved landevejstransport", siger markedschef Anton Freiesleben, Scania Danmark A/S.

Scanias gasmotorer er udviklet til at køre på både naturgas og biogas samt en variabel blanding af begge dele.

M. Larsen Vognmandsfirma A/S har i øjeblikket ca. 275 lastbiler, der kører på diesel. At bruge naturgas og senere biogas som brændstof falder helt i tråd med virksomhedens miljøpolitik, fastslår kørselsleder Finn N. Jacobsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063