23948sdkhjf

Sønderjysk maskinfabrik investerer i fremtiden

Maskinfabrikken V.Å.Gram A/S´nye domicil er tre gange større end det nuværende, så der er plads til den ønskede vækst de kommende år.
V.Å.Gram A/S har solgt det nuværende domicil på Klintevej 4 i Haderslev, og virksomheden har købt bygningerne Lysbjergvej 10 mellem Haderslev og Vojens ved motorvej E45.

Flytningen til den nye adresse er foreløbig planlagt til medio maj 2015 efter en grundig ombygning/renovering af bygningerne.

Virksomheden producerer procesudsugning til industrien, som sælges gennem et grossistnetværk i Danmark, Norden og hele Europa. For at følge udviklingen på markedet er man nødsaget til at kunne producere, udvikle og præsentere nye produkter, som kunderne efterspørger, fortæller V.Å.Gram A/S.

Der er lagt en hel ny strategi for de næste tre år, og målet er en vækst på 65 procent frem mod 2017, hvilket har bevirket, at der allerede nu er oprettet tre nye stillinger i firmaet, som skal besættes snarest. I flere år har manglende plads været en udfordring, og nye rammer for virksomheden har derfor haft en fast plads på ønskesedlen. Det nye domicil er tre gange større end det nuværende, så der er plads til den ønskede vækst de kommende år, hvor medarbejderstaben forventes at stige fra de nuværende 40 medarbejdere til mellem 65 og 80 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096