23948sdkhjf

Vækst- og iværksætteruge satte ny rekord

Danmarks Vækst- og Iværksætteruge trak tæt på 24.000 deltagere til 250 arrangementer i hele landet.
Uge 47 satte ny rekord som Danmarks største indsats for kommende og eksisterende iværksættere. En foreløbig optælling viser, at tæt på 24.000 deltog i de 250 arrangementer i løbet af Danmarks Vækst- og Iværksætteruge.

Flere af de mest populære arrangementer og events måtte allerede melde om udsolgt på forhånd, og der var massiv interesse for kampagnens mange webinarer. Med 6000 deltagere alene på Danish Entrepreneurship Award i Fredericia blev Award 2014 ugens største iværksætterarrangement.

"Jeg er glad for, at vi sammen med partnerne og arrangørerne igen i år er nået ud til så mange i iværksættermiljøet. Med den massive opbakning til kampagnen tyder det også på, at vi har ramt rigtigt med den meget omfattende pallette af arrangementer. I år har vi samtidigt satset på en ny og mere direkte dialog med både kommende og eksisterende iværksættere. Det håber jeg vil stimulere alle ildsjælene i Danmarks iværksætterkultur til at starte egen virksomhed og inspirere til yderligere vækst", siger vicedirektør Anders Hoffmann, Erhvervsstyrelsen.

Danmarks Vækst- og Iværksætteruge er en del af Global Entrepreneurship Week, som finder sted i uge 47 i 140 lande verden over.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083