23948sdkhjf

Nyt kapitel i vestjysk industrihistorie

Sjørring Maskinfabrik i Thisted er i gang med at forme en ny arbejdsplads, efter at familien solgte til nye ejere i september.
En af Vestjyllands store industrivirksomheder, Sjørring Maskinfabrik A/S, har haft en omskiftelig tilværelse de seneste år. Finanskrisen var ekstra hård ved en virksomhed, som producerer emner til entreprenørmaskiner og specialkøretøjer. Men vestjysk soliditet og standhaftighed forhindrede en større skade. Der blev kæmpet, og 2012 blev et år, som den nye direktør betegner som et "fantastisk år".

For to måneder siden blev det igen nye tider for industrieventyret i Thy. Det gamle familieejede foretagende blev solgt efter næsten 70 år på den samme families hænder. Den seneste direktør, Mogens Nielsen, og hans to søskende solgte deres aktier til investeringsselskabet Industri Udvikling og tre private investorer. Der var ingen oplagte arvtagere, og derfor blev den nye ejer-konstruktion sammensat på en ny og uvant måde for den familieejede maskinfabrik. Industri Udvikling administrerer pensionspenge og går ind i virksomheder, hvor de kan se muligheden for mere vækst og produktion.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af Jern og Maskinindustrien. Er du ikke allerede abonnent på den trykte avis, kan du købe et abonnement ved at klikke her:

http://www.jernindustri.dk/nyhedsbrev/Ab... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.271