23948sdkhjf

Norsk grossist sælger Nordsø-godkendt stål i Danmark

Norske Cronisteel A/S er trådt ind på det danske marked med salg af stålkvaliteter til underleverandører i offshore-industrien. Stålet er allerede forhåndsgodkendt til olie og gasindustrien i Nordsøen.
Den norske offshoreindustri buldrer derudaf, og underleverandørerkæderne rækker ud over de norske grænser. Udviklingen har fået den norske stålgrossist Cronisteel til at træde ind på det danske marked, hvor nordmændene vil servicere de danske virksomheder med stålkvaliteter, der er forhåndsgodkendt til brug i Nordsøen.

Krav til materialer

“Der er rigtig mange danske virksomheder, som gerne vil arbejde med offshore i Norge. Det stiller krav til de materialer, som underleverandørerne bruger, og det er netop underleverandørerne, vi henvender os til med vores kvalitetsmærkede stål", siger Erik Sandell, der er direktør for Cronisteel.

NORSOK-stemplet

Cronisteel er en ung virksomhed, som også er funktionsdygtig i klip og bøj af plader samt vand og plasmaskæring. Men det er kvaliteten af den rustfrie stål, der er porten til det danske marked. Her er certificeringen NORSOK helt afgørende. NORSOK er et norsk stempel, der sikrer, at materialerne er godkendt til blandt andet Statoils offshore-aktiviteter.

Cronisteel forventer, at netop kvalitetsmærkningen af stålet er afgørende for at løfte de danske virksomheder nemmere ind på det norske marked.

I hvert fald vurderer direktøren, at flere og flere danske underleverandører får aktivteter på de norske gas- og oliefelter.

“Det kan være svært for de norske underleverandører at følge med, når kapaciteten er nærmest fuldt udnyttet, og derfor er de danske virksomheder kommet mere og mere ind på markedet, og de danske underleverandører skal kunne komme til os og få leveret de nødvendige kvaliteter," fortæller Erik Sandell, som har forventninger om solidt salg i Danmark.

“Vi opfatter, at det danske marked er et marked, der vokser og jeg forventer, at vi kan opnår en omsætning 20-25 millioner kroner om året i Danmark i løbet af tre år", siger direktøren for Cronisteel.

Godt modtaget

Marlene Thomassen er Cronisteels salgsansvarlige i Danmark, og hun melder om en god modtagelse på det danske marked.

“Vi er blevet godt modtaget, og det skyldes, at vi tilbyder nogle helt specielle stålkvaliteter. Det gør, vi bliver mødt med stor interesse", fortæller Marlene Thomassen, der gennem Cronisteels netværk kan finde selv de mest specifikke stålkvaliteter frem.

Men helt afgørende er den tætte forbindelse til aktørerne i Nordsøen.

“Jeg tror, det giver en tryghed hos kunderne, at vi kommer fra Norge og er så tæt på den norske offshoreindustri, som vi er vant til at levere til, siger Marlene Thomassen.

Hun oplyser, at leveringstiden på varer fra Cronisteel normalt er 2-4 dage.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078