23948sdkhjf

Jubilar med imponerende viden om membraner

Field Services & Test Lab Manager Jan Møller har netop fejret 25 års jubilæum hos Alfa Laval Nakskov A/S.
Jan Møller startede hos De Danske Sukkerfabrikker for 25 år siden. Han begyndte sin karriere på grovlaboratoriet som Applikationstekniker med masser af rejsedage, og deltog derudover i udviklingen af M39 modulet.

Da DOW overtog virksomheden, skiftede jobbet karakterer, og Jan Møller brugte det meste af sin tid på at yde salgssupport til de nye kollegaer. Der var dog også stadig tid til udviklingsarbejde, som resulterede i DOW-kassetten, ligesom arbejdet med kvalitet spillede en rolle. Yderligere blev han udnævt til leder af testlaboratoriet.

Jan Møller fortsatte med disse opgaver, efter virksomheden blev overtaget af DSS, og derudover begyndte han at afholde membrankursus for interne interessenter.

Efter et par år under Alfa Laval’s ledelse skiftede han arbejdsopgaverne i testcenteret ud med udviklingen af virksomhedens MBR-produkt. Efter 3 år med fokus på MBR genoptog Jan Møller jobbet som leder af Field Services & Test Lab.

“Jan har en imponerende viden om membraner og tusindvis af forskellige applikationer, som han villigt deler i dagligdagen. Hans engagement i virksomheden og teknologien er en inspiration for os alle. Derudover er han på 15. år medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem", lyder det fra kollegerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064