23948sdkhjf

Fire gange åbent hus indenfor en radius af 500 meter

På torsdag inviterer fire Billund-baserede high-tech virksomheder til fælles mini-teknologimesse.
Der er gode muligheder for at få fyldt både i skrutten og i hovedet, når fire højteknologiske virksomheder torsdag den 2. maj inviterer til fire forskellige åbent hus-arrangementer på én og samme dag indenfor en radius af blot 500 meter.

Det er Billund-virksomhederne HN Group, Davinci Development, Stansomatic og Zebicon, som er gået sammen omkring arrangementet Tech Tour, der giver gæsterne en unik mulighed at komme helt tæt på virksomhedernes produktion og samtidig blive opdateret på de seneste højteknologiske produktnyheder.

De fire virksomheder er blandt landets førende specialister inden for henholdsvis plastforarbejdning (HN Group), 3D-print og visualisering (Davinci), udstansning af emner i tyndt metal og stål (Stansomatic) og 3D-måleteknik og kvalitetskontrol (Zebicon).

Shuttle-busser

På dagen vil der være indsat shuttle-busser, der vil transportere gæsterne rundt mellem de fire arrangører, der alle ligger indenfor en radius af 500 meter i den sydøstlige del af Billund.

Selv om Tech Tour foregår på fire forskellige adresser, så hænger arrangementet tematisk sammen, forklarer Katja Ramsing:

“For eksempel vil HN Group på dagen fremstille nogle plastemner, som vi så kvalitetskontrollerer med vores udstyr. Et andet eksempel på et samarbejde, man vil kunne opleve, er, når vi CT-scanner et emne produceret af Stansomatic, som Davinci efterfølgende udfører en moldflow-analyse på," siger hun.

Læs mere om Tech Tour i den trykte udgave af Jern og Maskinindustrien i denne uge. Er du ikke allerede abonnent på den trykte avis, kan du købe et helt års abonnement til 695,- kr (fradragsberettiget) online, ved at klikke her:

http://www.jernindustri.dk/nyhedsbrev/Ab... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078