23948sdkhjf

Pris og hæder til unge maskiningeniører

Onsdag blev årets M-pris uddelt i IDA-huset i København.

Bag prisen står Maskiningeniørens Initiativfond, og uddelingen skete som del af fejringen af Dansk Maskinteknisk Selskabs 100 års jubilæum.

Prisen gik til tre afgangsprojekter, der er gennemført ved maskiningeniørstudiet på henholdsvis Aalborg Universitet og DTU.

Dmytro Shabalin fra Aalborg Universitet modtager M-prisen for sit afgangsprojekt om "Teoretisk og eksperimentel sammenligning af punkt-mobilitetsmålemetoder". Projektet, der gav karakteren 12, er udført i samarbejde med Brüel & Kjær Sound & Vibration Measurements A/S samt tyske Secop GmbH.

DTU havde to rene 12-taller blandt årets M-prismodtagere: Thomas Pedersen modtager prisen for sit diplomprojekt om konstruktion af en letvægts lydddæmper til en af forsvarets rifler af typen C8 CQB. Projektet er udført i samarbejde med Forsvarets Materiel Tjeneste og Frømandskorpset.

Ligeledes fra DTU modtager Tito Andriollo M-prisen for sin kandidatafhandling om numerisk modellering af termisk inducerede elasto-plastiske forhold vha. finite element metoden. Prisen er sponseret af ATV-SEMAPP (Selskabet for Maskinteknisk Proces- og Produktionsteknik).

Udover den faglige anerkendelse, som prisen er udtryk for, ledsages M-prisen af et diplom og 10.000 kr. til hver af modtagerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079