23948sdkhjf

Sanistål styrker sit fokus på e-handel

Den nye og optimerede webbutik vil helt sikkert få endnu flere af vores kunder til at handle elektronisk, forventer Saniståls administrerende direktør.
Under sloganet "Når der skal handles hurtigt" lancerer Sanistål en ny og forbedret webbutik.

- Den nye webbutik giver kunderne mulighed for at handle mere effektivt, fordi den er utrolig brugervenlig og opbygget efter kundernes behov, siger administrerende direktør i Sanistål, Christian B. Lund.

E-handel har i mange år haft en meget vigtig plads i Saniståls forretning, derfor har direktøren store forventninger til den nye webbutik:

- Mange af vores kunder har taget e-handel til sig, men den nye og optimerede webbutik vil helt sikkert få endnu flere af vores kunder til at handle elektronisk, siger han.

Tilbagemeldingerne er meget positive

Sanistål har gennem længere tid arbejdet på den ny webbutik, som giver adgang til et varekatalog med over 130.000 varenumre, og kunderne kan enkelt og nemt indrette butikken efter egne behov, fortæller Christian B. Lund.

- Vi har de seneste måneder testet webbutikken blandt nogle af vores kunder, og tilbagemeldingerne er meget positive. Derfor glæder vi os til, at butikken bliver tilgængelig for alle vores kunder, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078