23948sdkhjf

Ny rapport: Rockwell Automation markedsledende inden for maskinsikring

Ifølge en nylig offentliggjort rapport fra ARC Advisory Group om "Machine Safeguarding Solutions" er Rockwell Automation markedsledende inden for dette område målt på global markedsandel.
Med 12,5 pct. af det samlede marked på $2,3 mia. i 2011 har Rockwell Automation øget sin markedsandel, siden ARC gennemførte en tilsvarende rapport i 2008. Rockwell Automation har "løbende investeret i salgskanalen og produkter ... og fortsætter med at afdække hver eneste kategori inden for maskinsikkerhed med nye innovative produkter og løsninger.", konstaterer rapporten fra ARC.

- I EMEA-regionen er Rockwell Automation meget kendt for sine automations-, motion- og procesløsninger, og det kan komme som en overraskelse for nogle, at vi også er verdens førende inden for maskinsikring, siger Martin Petersen, Skandinavisk Business Leader for sikkerhedskomponenter i Rockwell Automation.

Investeret i de rette medarbejdere

I rapporten fra ARC Advisory Group står der også "... på markedet for maskinsikring er det vanskeligt at udbyde en komplet produktlinje og samtidig tilbyde ekspertise i support og rådgive maskinbyggeren om, hvordan man installerer en sikringsløsning."

- Det kan vi også sætte kryds ved. For samtidig med at vi tilbyder det bredeste sortiment af sikkerhedsprodukter, har vi også investeret kraftigt i de rette medarbejdere med de rette kvalifikationer og den rette viden, som gøres tilgængelig for de rette markeder. Vores kunder er ikke kun interesserede i løsninger og produkter. De vil også have god rådgivning. Med dette for øje har vi sikret, at vores personale har et passende uddannelsesniveau og er i stand til at yde rådgivning på højt niveau, fortæller Martin Petersen.

Et forretningsområde i vækst

Slutbrugere har ofte brug for assistance fra sikkerhedskonsulenter. og antallet af globale slutbrugere, som køber eksisterende anlæg er et forretningsområde i vækst. De eksisterende anlæg skal leve op til sikkerhedsforanstaltningerne hos den nye ejer, og her står sikkerhedsingeniører fra Rockwell Automation for revision af udstyret. De fremhæver problemer og mangler samt formulerer de passende, fremadrettede foranstaltninger.

- Med vores brede produktsortiment og integration med resten af maskinens styresystem er omfattende diagnostik endnu en service, som vi kan tilbyde. Diagnostik af det sikkerhedsrelaterede styresystem gør det muligt for driftsoperatøren at gå direkte til kilden af problemet, reparere den og sætte den tilbage i produktion. Vores kunder ønsker at minimere tiden med produktionsstop, da de ikke kan generere omsætning, når maskinen er ude af drift, siger Martin Petersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063