23948sdkhjf

Offshoresektoren bidrager med både penge i statskassen og nye job

Finansminister Bjarne Corydon deltog i indvielsen af den nye nationale organisation for offshoreindustrien.
Offshoreenergy.dk får en division for offshore olie/gas og en for havvindmølleteknologi samt bølgekraft.

"Der sker noget meget vigtigt i dag i Esbjerg med åbningen af Offshoreenergy.dk. Offshoresektoren har ikke kun lokal betydning, det er en sektor, som er vigtig for hele Danmark, og det går heldigvis rigtig godt. Der er blevet skabt vækst og fremgang i en tid, hvor det mange andre steder foregår i slæbsporet. Offshoresektoren bidrager med både penge i statskassen og nye job", sagde finansministeren i sin indvielsestale.

Fremtidens udfordring

Målet med det nye nationale videncenter og innovationsnetværk for offshoreindustrien er at samle sektoren for i fællesskab at kunne fokusere på fremtidens udfordringer:

"Vi glæder os til – sammen med de mange medlemmer – at tage de nye udfordringer i olie- gassektoren samt i havvindmøllesektoren op. Det er jeg sikker på, vi kan i et godt samarbejde, hvor vi kan skabe en offshoreindustri, som er til gavn for beskæftigelsen og hele det danske samfund", lød det fra bestyrelsesformand for Offshoreenergy.dk, Anders Eldrup.

Offshoreenergy.dk er en medlemsbaseret, non-profit organisation finansieret med projektstøtte fra Uddannelsesministeriet, danske regioner samt kommuner og 270 medlemsvirksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079