23948sdkhjf

Ny direktør i DJURS Wind Power

Netværkets nye direktør er Lene Skovsgaard Sørensen.
Hun har mere end 15 års erfaring med virksomhedsdrift, netværk, kontaktskabelse og udvikling og er kendt af mange på Djursland.

- Der er mange virksomheder, som har forsøgt sig med netværk, men ikke mange har formået at lykkes. Det har DJURS Wind Power. Derfor er det også en stor udfordring og med stor glæde, at jeg kan være med til at udvikle næste skridt i netværkets opgaver og fokusområder, siger Lene Skovsgaard Sørensen, som er fra Bønnerup Strand og har drevet selvstændig virksomhed i knap 20 år.

Et unikt netværk

DJURS Wind Power blev etableret for at tilbyde optimale løsninger i forbindelse med etableringen af Anholdt Havmøllepark. Siden er der indgået ordrer med netværkets medlemmer for over 200 mio. kr.

Netværket er unikt fordi det består af godt 30 lokalfunderede virksomheder, der med flere hundrede eksperter og fagfolk i netværket løser de mange opgaver. Anholdt Havmøllepark skal stå færdig i løbet af 2013. Men den erfaring og de forbindelser, der er skabt mellem DJURS Wind Powers medlemmer skal fastholdes og udvikles.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094