23948sdkhjf

Nordjysk maskinsamling sælges på auktion

I samarbejde med Apex Auctions tilbyder Stig Bindner Værktøjsmaskiner nu et bredt udvalg af CNC & manuelle maskiner solgt på internetauktion.

I alt er der tale om mere end 20 spån- og pladebearbejdende maskiner, der alle stammer fra samme virksomhed i Nordjylland, hvor maskinerne fortsat står på fabrikken.

“På denne her auktion er der maskiner fra 5.000 euro til 60.000 euro," fortæller Stig Bindner om auktionen, der kan findes på https://www.apexauctions.co.uk/auction/a...

Her findes blandt andet: CNC Drejebænke, CNC bearbejdningscentre, boremaskiner & fræsere. Herudover et stort udvalg af diverse værktøjsholdere og skærende værktøj.

At Stig Bindner sælger på en internetbaseret auktion er med blandede følelser.

“Hvis der ikke fandtes auktionshuse og internet, så ville vores forretning være større, men vi er naturligvis nødt til at gå med den vej," siger maskinhandleren, som i øjeblikket har mere end 200 maskiner til salg.

De bliver solgt via Stig Bindners egen hjemmeside www.sbm.dk og netværk af kunder.

“En brugt maskine koster jo ofte det halve af en ny maskine, og ofte taber en maskine allerede en fjerdel i værdi på det første år. Så der er mange penge at spare," siger Stig Bindner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063