23948sdkhjf

Ny netværksgruppe for offshoreindustrien

Samarbejde og udveksling af erfaringer er nøgleord i disse år, hvor der er mulighed for at få andel i den vækst, offshoresektoren oplever, lyder det fra Offshore Center Danmark.
Stadig flere sjællandske virksomheder arbejder i dag inden for offshore, og derfor etablerer Offshore Center Danmark nu en ny netværksgruppe for virksomheder i Storkøbenhavn og på Sjælland med tilknytning til offshore olie- og gas. Eller med interesse for at etablere sig i sektoren.

- Samarbejde og udveksling af erfaringer er nøgleord i disse år, hvor der er mulighed for at få andel i den vækst, offshoresektoren oplever. Der er fortsat højt aktivitetsniveau i den danske sektor, og et stadigt større antal underleverandører opnår ordrer i udlandet. Vi stiller gerne vores kompetencer som nationalt videncenter til rådighed og medvirker gerne til at styrke virksomhedernes muligheder for at få andel i markedet, fortæller netværksfacilitator Palle Isaksen, Offshore Center Danmark.

Altid en ny dør at gå ind ad i offshoreindustrien

Der er planlagt fire årlige møder i netværksgruppen, og det første finder sted torsdag d. 17. januar i Hvidovre. På hvert møde får alle deltagere mulighed for at præsentere sig selv, indbudte fagfolk fortæller desuden om konkrete temaer, og netværksmødet afsluttes med en uformel frokost.

- Målet med møderne er at give alle en mulighed for at møde nye ansigter, uanset om man har været i dialog med branchen i mange år eller er ny leverandør. Der er altid en ny dør at gå ind ad i offshoreindustrien, som er en af landets største industrier målt på omsætning. Og netop gennem netværksarrangementer får man en nyttig viden, som kan bane vejen for nye opgaver, siger Palle Isaksen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078