23948sdkhjf

Ny national organisation for offshoreindustrien indvies i dag

Der er et stort potentiale i offshoreindustrien, hvis vi forstår at spille vore kort klogt, lyder det fra det nye videncenter og innovationsnetværks bestyrelsesformand.
Det nye nationale videncenter og innovationsnetværk for offshoreindustrien organisation er vokset ud af organisationerne Offshore Center Danmark, Alliancen for Grøn Offshore Energi, Green Offshore Center og Knowledge Center fra Lindø Offshore Renewables Center.

Målet med den nye organisation er at samle sektoren for i fællesskab at kunne fokusere på fremtidens udfordringer, fortæller bestyrelsesformand Anders Eldrup:

"Med en nationalt forankret bestyrelse og ledelse, opdeling i divisionerne Oil & Gas og Renewables samt sammenlægning af flere offshoreorganisationer i et nyt domicil på havnen i Esbjerg, er der skabt en ny og stærk national offshoreorganisation, der skal sikre, at offshorebranchen i Danmark er rustet til at imødekomme kraftig vækst på offshoremarkedet i de kommende år", siger han.

Finansminister Bjarne Corydon, regionsrådsformand Carl Holst og Anders Eldrup står for den officielle åbning på havnefronten i Esbjerg i eftermiddag kl. 14.30. Samtidig offentliggøres et nyt navn og logo.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078