23948sdkhjf

Nyt medlem af DTU´s bestyrelse

DTU’s repræsentantskab har udpeget cand.polyt, lic. techn. Sigrun Hjelmquist som medlem af universitetets bestyrelse pr. 1. maj 2013 og indtil 31. december 2016.
Sigrun Hjelmquist er i dag partner i konsulentvirksomheden Facesso AB, og har tidligere haft topledelsesstillinger indenfor IT og Telekommunikation. Hun har endvidere en omfattende erfaring som bestyrelsesmedlem og -formand, herunder i internationale børsnoterede selskaber og i innovationsvirksomheder.

"Jeg er meget glad for Repræsentantskabets udpegning af Sigrun Hjelmquist som medlem af universitetets bestyrelse fra 1. maj. Sigrun Hjelmquist komplementerer på fortræffelig vis den nuværende bestyrelses kompetencer. Hun har betydelig international erfaring på såvel topledelses- som bestyrelsesniveau, har indsigt i innovationsprocesser og finansiering af opstartsvirksomheder og har tillige både forsket og undervist på universitetsniveau. Jeg er overbevist om, at Sigrun Hjelmquists kvalifikationer og erfaringer vil blive til stor nytte for DTU i de kommende års stræben efter ambitiøse mål, siger bestyrelsesformand Per Falholt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094