23948sdkhjf

"Kunst er som en perlekæde"

Kunst skal vises frem, før den lever. Cirka 15.000 gæster ser hvert år udstillingerne hos Würth i Kolding.
Cirka 15.000 par øjne hviler årligt på de kunstudstillinger, som vises frem i Kulturforum Würth i Kolding. Og selv om der er gengangere blandt gæsterne, så er det store besøgstal med til at understrege tankegangen i Würth og Sammlung Würth.

“Grundidéen er, at en perlekæde kun lever, hvis du har den på. Kunstværkerne rejser rundt i Europa, hvor der er 15 forskellige destinationer. Det er en unik mulighed for at se kunsten", fortæller udstillingsleder Jens Peder Skriver Eriksen.

For værkerne i Sammlung Würth cirkulerer rundt hos Würth i hele Europa, og Jens Peder Skriver Eriksen er sammen med sine kolleger fra de øvrige lande med til at koordinere flowet. Samtidig må der gerne tænkes nyt og i nulevende kunstnere, blot de er repræsenteret i Sammlung Würth.

I Danmark vises værkerne i den karakteristiske bygning på Montagevej 6 i Kolding. Bygningen er fra 1998, og den åbnede for offentligheden i 2004. I 2007 blev Jens Peder Skriver Eriksen ansat som kunstnerisk ansvarlig i virksomheden. Han har en kandidatgrad i kunst- og litteraturhistorie fra Århus Universitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095