23948sdkhjf

Brancheforening: Bevar skibsbygningskompetencer i Danmark

Karstensens Skibsværft i Skagen skal bygge det næste inspektionsskib i KNUD RASMUSSEN-klassen. Ordren vækker glæder i den maritime industris brancheforening.
"Det er positivt, at Forsvaret har valgt at placere ordren på det nye inspektionsskib hos Karstensens Skibsværft, som både har erfaring med at levere store skibe til Forsvaret, og som har en meget høj kvalitetsstandard. Ordren vil betyde i omegnen af 200 arbejdspladser i Nordjylland, og samtidig vil den bidrage til, at vi bevarer de vigtige skibsbygningskompetencer, vi har i Danmark", siger administrerende direktør i Danske Maritime Jenny N. Braat.

I brancheforeningen mener man, at det generelt bør være en dansk prioritet at bevare skibsbygningskompetencer herhjemme. Ikke alene skaber det arbejdspladser, det sikrer også, at skibene bygges i en kvalitet, der lever op til de høje krav, vi har i Danmark, og når der bygges skibe for Forsvaret, er der desuden nationale sikkerhedshensyn, der taler for at kontrahere med danske værfter, lyder det fra Danske Maritime.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093