23948sdkhjf

Nye navne hos Alectia

Alan Schiøtz er blevet ansat som Senior Consultant og bliver tilknyttet Logisys afdelingen, der bl.a. leverer Supply Chain simulering af projekter indenfor hospitaler, proces og bryggeri.

Han er uddannet Arkitekt MAA fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skole for Arkitektur, hvorfra han dimitterede i januar 2002. Efter at have undervist i CAD, 3D modellering og visualisering på skolen, og arbejdet nogle år på tegnestuer som arkitekt MAA, var han igennem en årrække ansat som Leveldesigner hos “IO Interactive". Her var han bl.a. en del af produktionen af firmaets nyeste og største titel “Hitman: Absolution". Efterfølgende arbejdede han med ledelse som Associate Producer i samme firma og er certificeret i PRINCE 2 Foundation og uddannet SCRUM master.

Kristina Nowak Marker har kernekompetencer inden for modellering af vandressourcer og bliver tilknyttet Vand og Miljø afdelingen, hvor hun primært skal arbejde på ALECTIAs projekter for Naturstyrelsen.

Hun er nyuddannet miljøingeniør fra DTU med speciale inden for vandressourcer. Hendes projekter på DTU har bl.a. omfattet vandforsyning i Indien og jordforurening med fokus på udslip til hav på Thule i Grønland. Kristina Nowak Marker har skrevet speciale om optimering af vandressourcer i Kina med ALECTIAs chefkonsulent Michael Kristensen som medvejleder. Hun har også arbejdet som studentermedhjælper i ALECTIA gennem halvandet år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079