23948sdkhjf

CC reparerer kun originale hylder

Lavkvalitets-kopihylder til CC Containeren er gennem nogen tid trængt ind i CC Container-systemet. Det har ført til stigende reparationsomkostninger, men Container Centralen A/S sætter nu ind over for dette, da situationen påvirker alle brugere i systemet.
I løbet af det sidste par år er systemet blevet oversvømmet med kopihylder. Desværre er andelen af lavkvalitets-kopihylder nu så høj, at den påvirker den generelle kvalitet i systemet. Container Centralen (CC) havde igen i 2011 en markant stigning i reparationsomkostningerne. Virksomheden er nu tvunget til at sætte en stopper for, at reparationsomkostninger på defekte kopihylder er en byrde for hele systemet.

For at sikre systemet for fremtiden, vil firmaet derfor med virkning fra den 6. februar kun acceptere defekte originale CC-hylder til reparation. Defekte kopi-hylder vil blive afvist af virksomheden.

- Dette er den bedste løsning for at undgå, at vi til stadighed må sætte det årlige gebyr op med flere kroner pr. CC Container for at dække de stigende reparationsomkostninger pga. lavkvalitets-kopihylderne. Dette ville være en unfair byrde at lægge på vore kunder, og det vil vi ikke acceptere, siger Tonny Vangsgaard Gravesen, CEO i Container Centralen, og han tilføjer,

Gratis måleværktøj

Det afgørende krav til en original CC-hylde er en seks mm minimumstykkelse på hyldekrogen. Erfarne brugere kan nemt skelne mellem CC og kopihylder med det blotte øje. Det er dog muligt at bestille et gratis måleværktøj fra CC. Samtidig er de eksisterende retningslinjer stadig gældende, hvilket betyder at bl.a. hylder med plader af metal eller spånplade vil blive afvist til reparation, da de er indlysende kopier.

Virksomheden anerkender at lavkvalitets-kopihylderne ikke kan undværes på markedet hvis der skal være hylder nok til branchens daglige aktiviteter, og derfor vil virksomheden stadig håndtere ikke-defekte kopihylder. Defekte kopihylder vil imidlertid ikke blive accepteret til reparation. Besparelserne på reparationsomkostningerne vil til gengæld komme kunderne til gode:

- De besparelser, vi opnår ved ikke længere at reparere kopihylder, vil komme vore kunder til gode, siger Tonny Vangsgaard Gravesen.

I overensstemmelse med tilbagemeldinger fra markedet har CC udviklet en ny RFID-mærket CC Container-hylde i ren plast.

- Produktionen af den nye stærke letvægts-plasthylde starter i år, og hylden vil komme på markedet til 2013-sæsonen, siger Tonny Vangsgaard Gravesen. – Vi vil tilbyde et højkvalitets-alternativ til den eksisterende beholdning af træhylder, som er oversvømmet med lavkvalitets-kopihylder, afslutter han.mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141