23948sdkhjf

Niveaumåling til saltsilo

Et automatisk niveaumålingssystem fra Insatech ved navn VEGAPULS 67 har radarfølere til faststof, og måler kontinuerligt niveauet i saltsiloen uden at komme i berøring med mediet. Systemet skal komme saltbilerne på vejene til gode i vintermånederne.
Materialedepotet har med VEGAPULS pålidelige aflæsninger og et vedligeholdelsesfrit målesystem. Antennesystemet er fuldstændig indkapslet i plastik og beskytter føleren optimalt imod saltbelægninger og den ætsende atmosfære i siloen. VEGADIS 61, som er monteret på ydersiden af siloen i øjenhøjde for chaufførerne, viser altid den aktuelle beholdning. Dette gør det muligt for dem at overvåge, om der er nok salt til rådighed for bilerne.

Sende- og modtagerenhederne PLICSRADIO T62 og R62 transmitterer aflæsningerne trådløst fra siloen til materialedepotet. Signal behandlingsenheden PLICSRADIO C62 integrerer dataene i Ethernet netværket og sender dem til en server hos VEGA. Denne server gør dataene tilgængelige på alle tider af døgnet via det web-baserede visualiseringssoftware WEB-VV.mola

Yderligere information:

Insatech A/S

5537 2095
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156