23948sdkhjf

Energieffektiv trykluftkobling

Stäubli Tec-Systems GmbH har med den nye RSI-trykluftkobling, indført en ny standard med hensyn til sikkerhed, komfort og energieffektivitet. Producenten har over 50 års erfaring med lynkoblinger til brugen af trykluft.
Afbrydelse af trykluftforsyningen går ved RSI-sikkerhedskoblingen let ved et tryk på en knap. Koblingen låser niplen og lufter ud så trykket samtidig reduceres før nippel tages ud af kobling: ingen piskesmæld fra slangen, ingen risiko for skader, ingen støj.

Stäubli-teknologien udløser en automatiseret tre-trins frakobling. Trin 1 og 2 foregår i det skjulte med afbrydelse af luftforsyning og udluftning af lufttrykket fra normale 7-8 bars tryk til under 1 bars tryk. Trin 3 er en mekanisk bevægelse hvor niplen automatisk frigives koblingen.

Ligeledes sikkert og komfortabelt sker det den anden vej ved indkobling: Nippelen trykkes nemt og uden brug af kræfter ind i koblingen.

Stäubli har lanceret en bred vifte af variable tilslutningsmuligheder. Koblingens design giver perfekt pasform til en et-hånds-betjent operation - selv på svært tilgængelige steder. Koblingen kan drejes 360 grader. Dette muliggør at placere tryk-knappen i enhver position - en fordel der gør, at arbejdet forenkles og er hurtigt.

Den patenterede ventil teknologi i RSI-koblingen, sikrer perfekt tætning under alle driftsforhold. Niplens hærdede og lange stålprofil giver lang holdbarhed og en væsentlig forbedret energi-effektivitet der giver lave driftsomkostninger af trykluft-systemet. Der er 5 års tæthedsgaranti på produktet. Alle faktorer tilsammen understreger bæredygtigheden af dette Stäubli produkt.mola

Yderligere information:

Staeubli Tec-Systems GmbH Connectors

9856 1800
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375