23948sdkhjf

ICS overtager SIKO forhandling

ICS A/S har netop overtaget forhandlingen og supporten på SIKO produkterne i Danmark.
SIKO er grundlagt i 1963 og startede deres virke med at fremstille håndhjul til visning af position i forbindelse med spindler. Produktet blev så populært at man videreudviklede disse og stadigt i dag leverer mange af disse til industrien.

I dag omfatter palletten følgende tre områder:

POSITIONLINE-området omfatter de kendte orange positionsvisere i serien DA, mekaniske håndhjul med positionsvisning i både plast samt metal. Positionsviserne findes nu også med elektronisk display og kan sammensættes med magnetbånd til direkte lineær længdemåling.

MAGLINE-området dækker området med magnetisk lineær positionsmåling. Systemet er opbygget af to komponenter - en aftastningssensor, samt et magnetbånd. Systemet fås både med incremental (puls) samt absolut signal.

Alt efter behov kan systemet leveres med opløsninger fra 0,2 my.

LINIARLINE-området omfatter wireencoder-moduler, som typisk anvendes til områder hvor man enten af mekaniske årsager ikke kan montere systemer direkte på den bevægelige del eller hvor føringerne ikke giver mulighed for anvendelse af de gængse systemer.

Palletten omfatter mange forskellige målelængder lige fra 0 op til 40 meter.

DRIVELINE-området omfatter flere varianter af justeringsdrev / aktuatorer, som er en sammenbygget enhed af motor, målesystem og interfacecontroller.

Enhederne anvendes typisk til automatisk justering, flytning af for eksempel knive, sidestyr m.m. i forbindelse med omstilling under drift.

Enhederne fås med flere forskellige interfacemuligheder som for eksempel analog, incremental, Fieldbus.

På grund af deres kompakte opbygning kan selv mange spindler tæt på hinanden monteres med disse drev.mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094