23948sdkhjf

Stor tilslutning til ambassadørkonceptet på METAL 2012

Det nye “Ambassadørkoncept", hvor alle brancheforeninger og fagforeninger inviteres til at være repræsenteret på METAL 2012, tager nu for alvor fart. Brancheforeningen Aluminium Danmark, fagforeningen Dansk Metal, Dansk Maskinteknisk Selskab - Ingeniørforeningen, IDA samt den faglige organisation Lederne er nu med i konceptet.
Brancheforeningerne ser unikke muligheder i at komme tættere på både medlemmer og potentielle medlemmer samt lancere nye tiltag. Ifølge projekchef Carina Bruun fra Danske Fagmesser bekræfter ambassadørkonceptets succes METAL 2012 som branchens unikke mødested.

Den faglige organisation Lederne, der i dag har rundet 100.000 medlemmer, har en klar strategi om at være synlige, hvor potentielle medlemmer befinder sig. Salgsleder René Fabricius Weichel ser ambassadørkonceptet som en enestående mulighed for at gøre opmærksom på Ledernes kompetencer samt komme direkte i dialog med både medlemmer og potentielle medlemmer inden for kernemålgruppen i metal- og maskinindustrien.

Kernemålgruppe for Lederne

- Industrien er en kernemålgruppe for os, og den brede tilslutning på METAL 2012 giver os oplagte muligheder for at vise, hvad vi står for og hvad vi kan tilbyde vores medlemmer. På METAL 2012 vil vi gerne i dialog med både potentielle medlemmer og eksisterende medlemmer om bl.a. kompetenceudvikling og sparring til ledere. Vi har gennem de senere år bl.a. haft stor succes med sparring til ledere, hvor vi kan hjælpe dem med eksempelvis ny inspiration og nye muligheder i deres karriere, forklarer René Fabricius Weichel.

Lederne var oprindelig en organisation udelukkende for værkførere. I dag er industrien fortsat en af kernemålgrupperne, og medlemmerne i dag er bl.a. mellemledere samt funktionsledere fra en bred vifte af brancher.

Ekstra dimension

Som ambassadør tildeles brancheforeningerne en opbygget, præfabrikeret stand, præsentation af foreningen i messefolder, online katalog, udstillerliste, annoncer i fagmedier og distribution af pressemeddelelser mm. Projektchef hos Danske Fagmesser Carina Bruun glæder sig over den store tilslutning fra organisationerne, der bekræfter ønsket om et samlet mødested for hele fremstillingsindustrien.

- METAL 2012 fokuserer på dansk fremstillingsindustris rolle i den globale konkurrence, hvorfor det er afgørende, at alle gode kræfter samles omkring den mest løsningsorienterede METAL-messe nogensinde. Samtidig kommer netværksdelen til at fylde rigtig meget på messen. Den store tilslutning til ambassadørkonceptet giver messen en yderligere dimension og danner samtidig en rød tråd til hele den udvidede netværksdel, siger Carina Bruun.

Aluminium Danmark lancerer nyt eksporttiltag

Også Dansk Maskinteknisk Selskab, Dansk Metal og Aluminium Danmark har meldt sig som ambassadører på METAL 2012. Aluminium Danmark lancerer deres nye eksporttiltag OneStopAlu.dk. Her samles virksomhedernes kræfter i netværk, hvor de hver især kan bidrage til totalløsninger i en tid, hvor de store virksomheder i udlandet skærer ned på antallet af underleverandører.

- Metal og maskinindustrien består først og fremmest af små, kompetencestærke og specialiserede underleverandører, der tidligere har levet af hjemmesalg. Hvis de skal skabe vækst fremover, så skal de ud på eksportmarkedet. De store virksomheder i udlandet skærer ned på antallet af underleverandører, så derfor er vi nødt til at samle virksomhedernes kræfter i netværk, hvor de hver især kan bidrage til totalløsninger, forklarer Jim Hansen, adm. direktør i Aluminium Danmark.

Om Metal 2012:

METAL 2012 finder sted den 24-26. april 2012 i Fredericia Messecenter. Omdrejningspunktet er den brede pallet af produktionsløsninger i industrien, opbygning af netværk samt åbning af eksportmarkederne.

OBS! OPTAKTSMØDET tirsdag den 7. februar, kl. 14.00 - 17.00 i Fredericia er flyttet fra onsdag den 18. januar. Yderligere information på www.metal2012.dkŸ;
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109