23948sdkhjf

Dansk design får den lækre finish hos Næstved Pulverlakering

Overfladebehandling af emner i aluminium og mange andre slags materialer er hverdag hos Næstved Pulverlakering A/S, hvor en aktuel opgave omfatter lamper i lækkert, dansk design.
Ingen dag er helt den samme hos Næstved Pulverlakering A/S, hvor emnerne kan spænde over alt lige fra skilte i forskellige farver til bøjler til postkasser.

Materialerne til pulverlakering spænder over jern og metal, rustfrit stål, aluminium og almindeligt stål.

Travlhed siden sommerferien

Firmaet har endvidere stor erfaring inden for vådlakering af træ, eksempelvis køkkenlåger, døre, møbler og så videre.

Ved Jern og Maskinindustriens seneste besøg blev der blandt andet arbejdet med overfladebehandling af lamper i lækkert, dansk design.

Hertil kommer maskindele, skærme, butiksinventar og kabinetter samt inventar til biblioteker.

Et ligeledes aktuelt projekt er skærmdele til en ny VIPP køkkenserie samt køjesenge til militæret.

- Siden sommerferien har vi arbejdet på fuldt tryk, hvilket også har ført til nyansættelser i form af tre mand plus to vikarer, forklarer direktør Tom Pedersen.

- Det er rart nu at kunne se lidt længere frem end blot 14 dage, fortsætter han.

Mange farvemuligheder

- I forbindelse med overfladebehandlingen af designerlamperne arbejder vi med specialproducerede pulvere, der farvemæssigt vanskeligt kan efterlignes. Det giver lamperne et ekstra kvalitetsstempel, forklarer Tom Pedersen.

På virksomhedens afdeling på Fiskerhusvej i Næstved har kunderne kunnet nyde godt af det relativt nyindkøbte blandeanlæg til vådlakering, der reelt giver mulighed for at fremstille en hvilken som helst farve inden for NCS, RAL, Pantone og RAL-design.

Firmaet tilbyder også at farveskanne, så man kan få en recept på en given farve, hvor man f.eks. skal matche noget eksisterende og ikke kender farvekoden.

- Blandeanlægget kan blande helt ned til 0,5 liter, fremhæver Tom Pedersen. Ÿ
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078