23948sdkhjf

Miljøteknologier på vej til Asien

DHI har etableret et samarbejde med en række asiatiske ETV organisationer i Kina, Japan, Korea og Filippinerne. Hermed kan virksomheder med innovative vandteknologier få hjælp til at få adgang til disse interessante markeder.
Nye miljøteknologier med potentiale til at forbedre klima og miljø kan gennemgå en ETV verifikation. Det betyder, at der bliver udviklet testprotokoller, som kan dokumentere funktion og effekt af teknologien. Det første ETV program blev igangsat i 1995 af Environmental Protection Agency (EPA) i USA. I Danmark er det DANETV, som gennemfører verifikationerne.

På verdensplan er der mere end 10 forskellige ETV programmer. Det betyder, at teknologiejere kan blive nødt til at gentage test og verifikation, når de ønsker at gå ind i nye markeder. Der er altså en god grund til at samarbejde. Derfor har DHI netop besøgt de etablerede ETV-programmer i Korea, Japan og Filippinerne samt den organisation, som er ansvarlig for at udvikle et ETV-program i Kina.

Herudover har DHI allerede gennemført verifikation sammen med ETV-programmer i både USA og Canada, og er nu godt forberedt til at gøre det samme med asiatiske ETV-programmer. Det vil betyde en væsentlig nemmere adgang til de disse attraktive markeder.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112