23948sdkhjf

Olympus lancerer kompakt videoskop

Olympus lancerer nu det ultra-kompakte og slidstærke IPLEX UltraLite-videoskop, der trods en vægt på kun 700 gram, leverer en billedkvalitet, der afslører selv meget små defekter på snævre og vanskeligt tilgængelige områder. Udstyret kan betjenes med bare én hånd.
IPLEX UltraLite er et omkostningsbesparende værktøj, der med en vægt på kun 700 gram er særligt egnet til inspektion af snævre og vanskeligt tilgængelige områder som for eksempel procesrør, mindre flymotorer, gasturbiner, vindmøllegear, bygninger eller andre områder, hvor operatøradgang er vanskelig uden at skille emnet ad.

Takket være det udskiftelige batteri, kan det nye videoskop desuden anvendes steder uden direkte adgang til strøm. UltraLite har, trods den kompakte størrelse, mange egenskaber, der ofte kun findes ved større videoskoper.

IPLEX UltraLite imødekommer IP55 og er designet til brug i et hårdt industrielt miljø. Det betyder, at videoskopet kan tåle både regn, sand og støv, fald fra 1,2 meters højde samt temperaturer op til 100 grader. Også indføringsslangen er både brud- og slidfast, og designet med Olympus’ Tapered Flex teknologi gør det let at manøvrere skopet med den ergonomiske skopkontrol – og det med bare én hånd.

Indføringsslangen reagerer øjeblikkeligt og præcist på styrekontrollen, og enden på indføringsslangen kan vinkles, så man kan positionere sig optimalt for det ønskede billede.

Når videoskopet skal anvendes, tændes udstyret hurtigt, og menuen, der er ikonbaseret og dermed nem og logisk at betjene, fremstår klart og tydeligt på skærmen.mola

Yderligere information:

Olympus Danmark A/S

4473 4755
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094