23948sdkhjf

Robust membranpumpe med høj kapacitet

Tapflo forøger nu kapaciteten på T-serie metalpumperne, med lanceringen af den nye T820 S, en trykluftdrevet pumpe udført i syrefast stål AISI 316L. Tapflo T820 S kan transportere korrosive væsker, væsker indenfor et bredt viskositetsområde samt pulver. Da pumpen er tætningsløs og dermed hermetisk tæt, kan også sundhedsskadelige væsker transporters.
Den nye T820 S fra Tapflo, er idéel til transport af f.eks. kemikalier i procesindustrien. Pumpen finder anvendelse indenfor maling, keramik, glas, spildevandsbehandling og offshore.

Den nye 3 tommer / DN80 pumpe låner en del af sine konstruktionsdetaljer fra det Tapflos sanitære produktprogram, men er udstyret med industrielle flanger, og pumpen er endvidere glasblæst. Der anvendes sammenboltede komponenter for at give den nødvendige styrke, og for at sikre at pumpen er lækagefri under selv de hårdeste arbejdsbetingelser.

- Den nye pumpe er blevet udviklet for at imødekomme ønsker fra både eksisterende og nye kunder, udtaler producentens adm. direktør, Håkan Ekstrand. - Vi har allerede mange kunder der venter på denne pumpe, siger han.

De luftdrevne membranpumper i Tapflo T-serien er udført i støbejern, syrefast stål eller aluminium. Tidligere var T-seriens maksimale kapacitet 420 l/min, men med det nye medlem i T-serien tilbydes nu en maks. kapacitet på 820 liter pr. minut. T820 S er endvidere tilgængelig i en ATEX-version. Som ved alle Tapflo membranpumper, anvendes meget få komponenter i T820 S, hvilket er med til at give en servicevenlig pumpe med få fejlmuligheder. mola

Yderligere information:

Tapflo Danmark ApS

3645 4600
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078