23948sdkhjf

Modulopbygget tør- og vådsuger

Den nye modulsuger fra Starmix som i Danmark bliver leveret af andersen & nielsen as, er bygget op, så brugeren kan flytte motoren fra beholder til beholder. Vælger brugeren at købe et helt sæt bestående af motor, tørbeholder, vådbeholder og stativ, er vedkommende rustet til alle årets opgaver.
Den store 55 liter vådbeholder kan fås med eller uden pumpe. Modellen med pumpe arbejde i døgndrift uden at tømmes manuelt og har en kapacitet på 18 kubikmeter. Beholderen på modellen uden pumpe skal tømmes manuelt, og den kan tippes, så det skåner ryg og arme.

Starmix modulsugeren som almindelig støvsuger har nogle praktiske egenskaber. For eksempel har den automatisk filterrens og stikkontakt til elværktøj. Stikket fungerer på den måde, at støvsugeren starter samtidig med, at man tænder elværktøjet, for eksempel en kapsav. Og støvsugeren stopper først 10 sekunder efter elværktøjet for at få det sidste støv fra slangen med. En anden praktisk ting er, at også tørbeholderen kan tippes, hvilket skåner kroppen, når man tømmer den for tungt affald.mola

Yderligere information:

andersen & nielsen as

3641 0200
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.406