23948sdkhjf

JKF Industri får ny ejer

Maj Invest Equity har indgået aftale med de nuværende ejere af JKF Industri A/S, kapitalfonden EQT Opportunity og Sven og Ole Toftdahl Olesen, om overtagelse af selskabet.
Producenten af rørsystemer i stål til landbruget primært i Danmark, JKF Industri, kapitalfonden EQT Opportunity og Sven og Ole Toftdahl Olesen, har indgået aftale medMaj Invest Equity om overtagelse af firmaet.

JKF blev stiftet i 1957 af Louis Nielsen som producent af rørsystemer (i stål) til landbruget primært i Danmark. Selskabet har siden udviklet sig til producent og international leverandør af en komplet serie af høj-kvalitetskomponenter og maskiner til ventilationssystemer, primært til træindustrien, landbruget, papir/plastindustrien og senest også til pharma- og fødevareindustrien i Europa og Asien. JKF har i dag ca. 240 dedikerede medarbejdere og datterselskaber i Polen og Malaysia.

JKF har på trods af udfordrende markedsforhold i regnskabsåret 2010/11 realiseret et bruttoresultat på 90 mio. kr, EBIT på 10 mio. kr. og et resultat på 6 mio. kr.

Maj Invest Equity vil i tæt samarbejde med JKF’s ledelse fortsætte den positive udvikling i tråd med den nuværende strategi, og vil fortsat investere i at forbedre JKF’s gode position på markedet.

- Vi er meget glade for at have fået muligheden for at blive aktionær i JKF, og vi ser store muligheder for fortsat udvikling af hele gruppen, siger Niels Toft, Partner hos Maj Invest Equity.

- Det er en solid og veldrevet virksomhed med en stærk kultur og et højt kompetence-niveau, som gennem mere end 50 år har skabt en ledende markedsposition og et rigtig godt omdømme. JKF er et rigtig fint match til vores fokus på at investere i mindre og mellemstore danske virksomheder med et solidt fundament og klart vækstpotentiale. JKF har fortsat et betydeligt vækstpotentiale ved geografisk ekspansion og i nye kundesegmenter, og vi ser frem til at understøtte virksomhedens fortsatte udvikling og vækst ved at bidrage med vores strategiske kompetencer og kapital. slutter han

- JKF er kendt for sine gode produkter af høj kvalitet, og mulighederne for at forbedre vores markedsposition på både vores nuværende markeder samt på nye markeder er rigtig gode. Vi ser Maj Invest Equity som en stærk samarbejdspartner og ejer. De har bred erfaring med at skabe og sikre de rigtige rammer for ekspansion i vores størrelse virksomhed, og jeg er sikker på, at vi i fællesskab vil kunne styrke JKF’s markedsposition og udnytte selskabets potentiale optimalt de kommende år, siger Tommy Holting, adm. direktør i JKF Industri.

- Vi er glade for udviklingen i JKF Industri og selskabet er stærkt positioneret til at fortsætte den positive udvikling, siger Odd Christopher Hansen, bestyrelsesformand for JKF Industri og industriel rådgiver for EQT.

Handelen forventes gennemført medio januar 2012.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094