23948sdkhjf

Kapitalfondsejede virksomheder har fremgang

De kapitalfondsejede virksomheder i Danmark har positive forventninger om øgede investeringer og høj organisk vækst i de kommende år. Virksomhederne vil gå forrest og vise vejen ud af vækstkrisen. Det afslører en ny undersøgelse foretaget af Consulting Minds for DVCA.
Investeringsiver og voksende vækstrater. Årsskiftet byder på yderst positive forventninger til, hvordan de kapitalfondsejede virksomheder vil klare sig i de kommende år. Det afsløres i en ny undersøgelse foretaget blandt økonomidirektørerne i danske virksomheder, der er ejet af en kapitalfond.

- Vækstkrisen har ramt os alle, og derfor er det enormt positivt at se, at kapitalfondenes udviklingsarbejde og aktive ejerskab fører til resultater i deres porteføljevirksomheder, og at virksomheder også forventer, at de vil vækste i fremtiden, siger Jannick Nytoft, der er adm. direktør i DVCA – brancheforeningen for venture- og kapitalfonde.

Undersøgelsen viser, at de kapitalfondsejede virksomheder forventer en fortsat høj organisk vækst på omkring 15 pct. årligt de kommende år. Seneste opgørelse viste, at disse virksomheder i gennemsnit havde en organisk vækst på 14,6 pct. i 2010, hvilket er et vækstniveau langt over sammenlignelige Mid Cap selskaber.mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063