23948sdkhjf

ESAB får ny ejer

Fra og med fredag den 23. januar 2012 har Colfax Corporation overtaget virksomheden Charter International plc som ejer ESAB.
Colfax Corporation ligger i Fulton MD, og er et industrielt produktionsfirma, som er noteret på New York Stock Exchange. Charter International plc med base i Irland var moderselskab til 2 førende selskaber: ESAB, en global markedsleder indenfor svejseprodukter samt Howden, førende producent af robust udstyr til håndtering af luft og gas.

- Vi er meget begejstrede over det fremtidige potentiale og de forbedrede muligheder, som denne overtagelse kan give ESAB, siger Clay Kiefaber, adm. direktør i Colfax. - Colfax Corporation er et førende produktionsfirma med et veldokumenteret driftssystem – det såkaldte Colfax Business System – og et fast fokus på vore kunders behov samt udvikling af stærke brands. Dette er et perfekt udgangspunkt for ESAB, som indtager en global førerposition i svejsebranchen – en position, som er opnået ved af opbygning af stærke relationer med kunder og ved at skabe et brand, som er anerkendt verden over, siger Clay Kiefaber.

ESAB beskæftiger flere end 8.500 personer over hele verden og er en af verdens førende producenter indenfor svejseindustrien. ESAB har salgs- og supportlokationer i 80 lande samt 26 lokationer med produktionsfaciliteter fordel på 4 kontinenter. mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078