23948sdkhjf

Messer-teknologi sikrer præcisionsskæring

Spanske Pronimetal har i dag både mandskabet, produktionshallerne, syv højteknologiske Messer skæreløsninger og en stigende markedsandel. Messer skæreløsningerne bliver i Danmark forhandlet ved V. Løwener A/S.
Pronimetal udvidede i 2009 sit produktionsområde til 60.000 kvm. og indførte samtidig et helt nyt produktionsapparat med maskiner og udstyr til alle termiske skæreprocesser – autogen, plasma og laser. Producenten gik efter højkvalitets udstyr og mest avancerede teknologi og valgte derfor Messer Cutting Systems som leverandør til alle skæreprocesser.

De to Messer MultiTherm 4000 hos Pronimetal har hver især et 3 x 12 meter skæreområde og fire Alfa autogenbrændere. MultiTherm er kendt for sin fleksibilitet og kan bl.a. let tilpasses applikationer med f.eks. flerbrænder-autogenskæring, plasma- og opmærkningssystemer eller kombinationer heraf. Herudover kan MultiTherm til enhver tid opdateres til en anden skæreproces.

Pronimetal har også udstyret i orden til de tykkere plader op til 20 mm. Her løses opgaven med en Messer LaserMat 5000 med 4.000 W laser, et arbejdsområde på 3 x 30 meter og et skærpeaggregat.

Messer OmniMat er kendt i branchen for at være portalskæremaskinen, der arbejder med autogen-, plasma- og opmærkningssystemer, udfører de allermest krævende vertikalsnit, vinkler etc., samtidig med at den muliggør komplet procesautomatisering. Hos Pronimetal kører der nu tre identiske Messer OmniMat 6500 med et arbejdsområde på 5,2 x 30 meter, hver med to fuldautomatiske HiFocus 360i-præcisionsbrændere.

Pronimetal er også den lykkelige ejer af en udvidet version - Messer OmniMat 7500, som er udstyret med uendeligt roterbart skærpeaggregat, bl.a. til forbehandling af kundespecifikke svejsesømme, samt Inkjet-markeringsfunkion til sikker og præcis emneidentificering.

Alle plasmamaskiner er udstyret med fuldautomatiske, selvrensende røgudsugningsborde.

For Pronimetal er der mere at komme efter. Pladsen, den faglige kompetence og de førsteklasses skæreløsninger er der. Opgaverne og en stadigt voksende markedsandel er der også. Pronimetal og Messer arbejder allerede på flere udstyrsløsninger, udvidelser og opdateringer.mola

Yderligere information:

V. Løwener A/S

4320 0300
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Trofast kunde lægger endnu en storordre hos Carsoe
Gearproducent styrer mod højeste omsætning nogensinde
Fræk video skal tiltrække lærlinge: Bliv smed og byg dit egen SM-rum
Sandvik Coromant fejrede Tech Days 2022
Tredobbelt maskininvestering hos REA Automatdrejning
Give Steel når milepæl i storordre
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.109