23948sdkhjf

FLSmidth tager kobberordre i Asien

FLSmidth har fået en ordre til en værdi af cirka 600 mio. kr. fra den mongolske virksomhed Mongolyn Alt (MAK) Group på levering af et helt nyt procesanlæg til opberedning af kobber i forbindelse med en mine cirka 500 km fra Mongoliets hovedstad Ulaanbaatar.
Ordren omfatter levering af et kobberprocesanlæg med en kapacitet på 40.000 tons i døgnet som indbefatter FLSmidths egen teknologi til alle processerne i anlægget. Den nyligt tilkøbte Knelson-Deswik færdigformalingsmølle skal anvendes til genformaling af kobberkoncentratet. FLSmidth skal endvidere levere et automatiseret kontrolsystem, grundlæggende og detaljeret anlægs- og procesteknik foruden tilhørende tilsyn samt opstart og idriftsætning af projektet.

- Mongoliet har enorme reserver af naturressourcer, og det at vi er i stand til at levere den mest moderne teknologi gør, at vi kan styrke vores position og tilstedeværelse på dette stadig mere betydningsfulde marked. Vore mongolske aktiviteter vil snart blive understøttet af et nyt superservicecenter som er under etablering. Den globale kobberindustri og vores evne til at være kundernes One Source-leverandør er vigtige fokusområder for FLSmidth, udtaler adm. koncerndirektør Jørgen Huno Rasmusssen.mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093