23948sdkhjf

To løsninger til opsamling af energidata

Phoenix Contact lancerer to komplette løsninger for dataopsamling af energidata. Der findes to løsninger: Basic og Flex, som indeholder alle komponenter til et dataopsamlingssystem.
Pakkerne er baseret på standard industrielle komponenter med integrerede GSM/GPRS modems. Ved at bruge dataloggere fra Phoenix Contact kan alle data for energiforsyning som el, varme, vand og trykluft i maskiner, anlæg og bygninger opsamles, bearbejdes og registreres. Derefter overføres data til de overordnede systemer i standard format.

Både Basic og Flex løsningerne er udviklet, så de kan anvendes til mange forskellige opgaver i en lang række industrier. Viden om programmering er ikke nødvendig, da der fra start er lagt alle data ind, som skal bruges. Disse data skal blot konfigureres via webserveren, der åbnes med en standard Internet Browser, hvor alle data kan ændres.

Flex dataloggerløsningen kan udvides - dertil kræves I/O moduler fra Inline automationssystemet.

Flex løsningen tillader direkte kommunikation med en MS SQL database via GPRS eller Ethernet. Det eneste, der skal gøres, er konfiguration af SQL databasen. Når konfiguration via webserveren er fuldendt, kan der laves en backup af projektets parametre på en pc. Hvis enheden skal udskiftes, skrives parametrene tilbage til dataloggeren, og systemet er klar igen.mola

Yderligere information:

Phonix Contact A/S

3677 4411
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062