23948sdkhjf

Industrigasselskab får beredskabspris

Air Liquide Danmark A/S har modtaget Beredskabspris 2011 fra Odense Kommunes Beredskabskommission efter indstilling fra Odense Brandvæsen.
Prisen blev overrakt den 7. januar 2012, hvor fabrikschef Peter Voss på vegne af Air Liquide Danmark modtog prisen af Odenses borgmester Anker Boye samt Beredskabschef Mogens Bjerregaard med nedenstående begrundelse:

- Virksomheden er omfattet af bestemmelserne i Miljøministeriets bekendtgørelse om kontrol med risikoen for større uheld med farlige stoffer, det såkaldte Seveso-direktiv.

Bekendtgørelsen pålægger virksomheden store krav til planer for forebyggelse og afhjælpning af uheld. Virksomheden opfylder disse krav og virksomheden har efter branden den 18. januar 2011 har valgt ikke alene at opfylde myndighedernes krav men yderligere at investere i brandsikkerheden ved hjælp af automatisk udløsning af overrislingsanlæg samt alarmoverførsel til Odense Brandvæsen.

Dette, samt virksomhedens vilje til samarbejde med risikomyndighederne viser, at Air Liquide Danmark til fulde påtager sig ansvaret for på betryggende vis at drive risikovirksomhed i Odense Kommune.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109