23948sdkhjf

Desmi vil udbygge vækst

En af Danmarks største maritime virksomheder, Desmi A/S, har store ambitioner, idet det umiddelbare mål er at nå en omsætning på kerne-forretningen på 1 mia. kr. inden for de næste tre år.
Denne vækst skal primært komme fra de globale aktiviteter, som fortsat vil blive udbygget. Hertil forudser man, at der vil komme en betydelig aktivitet inden for nye områder som for eksempel selskabet DESMI Ocean Guard A/S, hvor DESMI sammen med A.P. Møller-Maersk og Skjølstrup & Grønborg Aps arbejder med udvikling af systemer til rensning af ballastvand.

- Vi oplever stigende interesse for de "grønne løsninger", og vores kunder tager godt imod koncepterne inden for energioptimering, udtaler Henrik Mørkholt, der i øvrigt er fortrøstningsfuld, selvom det må erkendes, at det er en ambitiøs strategi, der ligger for pumpeområdet.

Koncerndirektøren afslører slutteligt, at omsætningen forudses at blive godt 710 mio. kr. i 2011, hvor den til sammenligning udgjorde 622 mio. kr. i 2010. DESMI beskæftiger over 500 medarbejdere, hvor den overvejende del arbejder i udlandet.mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093