23948sdkhjf

Carl Zeiss køber Brock og Michelsen

Carl Zeiss køber salgs- & servicevirksomhed i Danmark, og efter mere end 90 års samarbejde bliver Brock & Michelsen A/S nu en del af Carl Zeiss Gruppen
Servicevirksomheden har været Carl Zeiss Exclusive Partner i Danmark siden 1921 og bliver pr. 1. januar en del af Carl Zeiss Gruppen. Gregers & Jørgen Brock, der er 3. generation i familievirksomheden, overlader nu virksomheden til Carl Zeiss. De vil stadig begge være aktive i firmaet de kommende to år for at understøtte, at overgangen bliver så glidende som muligt, især hvad angår kundepleje og service.

Virksomhedens mere end 40 medarbejdere har solgt og markedsført Carl Zeiss produkter indenfor næsten alle produktgrupper. Et grundigt produkt- & markedskendskab og tætte kunderelationer har altid været i fokus indenfor alle produktgrupper; mikroskopi, industriel måleteknik, medicinsk teknologi, fotogrammetri og optiske produkter til konsumentvaremarkedet som f.eks. kikkerter og teleskoper.

- Danmark er et traditionelt marked for Carl Zeiss. Vi agter ikke blot at fortsætte vores salgsarbejde, men vi vil også øge virksomhedens førende markedsposition. På vegne af bestyrelsen hos Carl Zeiss vil jeg gerne takke Brock & Michelsen for mange års solidt og succesfuldt samarbejde, siger Thomas Spitzenpfeil, CFO og bestyrelsesmedlem hos Carl Zeiss AG og ansvarlig for salg og marketing i Europa, siger Thomas Spitzenpfeil.

- En lang og begivenhedsrig historie har forbundet Carl Zeiss med familien Brock gennem mange år. Begge parter har nu fundet en god løsning på den fremtidige succeshistorie.

Med integrationen i Carl Zeiss Gruppen er et nyt kapitel ved at blive skrevet for virksomheden i Danmark, tilføjer Gregers Brock.

Den 1. januar 2012 er Alexander Ola indsat som adm. direktør for ledelsen hos Brock & Michelsen. Sammen med Gregers & Jørgen Brock vil han være ansvarlig for integrationsprocessen og den fremtidige udvikling af salg & service i virksomheden.

- Gregers og Jørgen Brock har spillet en væsentlig rolle i virksomheden i over 40 år. Jeg er meget glad for, at de begge ønsker at støtte os fremover, siger Alexander Ola.

- Det er en stor fornøjelse for os at videregive vores veletablerede virksomhed til Carl Zeiss AG. I de næste 2 år vil vi arbejde hårdt på at gøre vores stærke markedsposition og meget høje markedsandel på de fleste produktområder endnu større. Derudover ønsker vi at strømline virksomheden og sammen med den ny direktør Alexander Ola og vores kolleger fra Carl Zeiss fortsætte kontinuiteten i vores kunderelationer og vores firmakultur, siger Jørgen Brock.

- Carl Zeiss kommer til at overtage et veldrevet firma med en enestående ånd og kultur, som har gennemsyret hele virksomheden lige fra starten i 1905. Alle medarbejdere i Brock & Michelsen har en enorm ZEISS know-how, og har særdeles gode relationer til kunderne. Vi er stolte over, at dette kan videreføres og sikres i fremtiden som et medlem af Carl Zeiss gruppen. Den stærke markedsposition og det høje kendskab til ZEISS i Danmark vil medvirke til, at selskabet kan fortsætte og endda forbedre positionen. Det vil være en stor ære for os at medvirke til dette gennem et tæt samarbejde med Alexander Ola, siger Gregers Brock.mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062