23948sdkhjf

To nye fiber-laser skæremaskiner fra Hypertherm

Hypertherm lancerer virksomhedens nye skud på stammen af fiber-laser skæremaskiner med HyIntensity Fiber Laser systemer - 2.0 kW HFL020 og 1.0 kW HFL010.
Disse to nye systemer føjes til det 1.5 kW system, der i 2010 lanceredes som det første fuldt integrerede fiber-laser system designet specifikt til skæreapplikationer, herunder mærkning og finskæring. Producenten bliver i Danmark repræsenteret ved V. Løwener.

De nye kraftfulde systemer giver brugerne en lang række fordele:

- Ydelse på en bred vifte af applikationer og jævn skærekvalitet på en lang række materialer, herunder messing og kobber, og tykkelser op til 16 mm på kulstofstål.

- Højere skærehastigheder, laverer driftsomkostninger og højere produktivitet end med CO2 laser eller plasma på materialetykkelser under 6 mm.

- Fremragende skærekvalitet og snævre tolerancer ved finskæring af materialer under 1 mm i pladetykkelse.

- Let at integrere og installere i eksisterende skæreborde, selv borde der allerede har en plasmabrænder.

- Vores integrerede fiber-laser løsning er enestående ved, at alle komponenter er fremstillet og designet til at arbejde sammen. Specialister i skæreapplikationer har defineret og godkendt alle disse skæreparametre, så vores partnere og deres kunder enkelt kan bruge laser til en lang række applikationer, herunder mærkning, effektiv bearbejdning af tynde og skrøbelige materialer samt finskæring, fortæller Doug Shuda, Hypertherms fiber-laser produktchef. - Hypertherms partnere og deres kunder behøver ikke længere vælge mellem plasma og laser. De kan vælge begge dele og drage nytte af den bedste skæreteknologi for hver specifikke opgave.mola

Yderligere information:

V. Løwener A/S

4320 0428
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094